Zgodnie z pkt. 7.4 Wytycznych Instytucji Zarządzającej (MRPiPS) dla Instytucji Pośredniczącej i beneficjentów dotyczących działań realizowanych w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014 – 2020 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym w Podprogramie 2017, Caritas Archidiecezji Częstochowskiej ogłasza Zapytania Ofertowe dotyczące przeprowadzenia warsztatów:
- dietetycznych,
- edukacji ekonomicznej,
- kulinarnych,
- przeciwdziałających marnowaniu żywności.
Zapytania ofertowe należy składać do dnia 11 września 2017 roku.
Poniżej zamieszczone zostają szczegóły dotyczące poszczególnych Zapytań Ofertowych wraz z potrzebną dokumentacją.
1. Zamówienie ofertowe na przeprowadzenie warsztatów dietetycznych
nr 01/08/2017/CAC z dnia 31.08.2017 r:
Zamówienie ofertowe: warsztaty dietetyczne
Załącznik 1: formularz – wzór oferty
Załącznik 2: moduły szkoleniowe
Załącznik 3: wykształcenie
Załącznik 4: doświadczenie
Załącznik 5: oświadczenie
Załącznik 6: oświadczenie
Pragniemy poinformować, iż w kategorii warsztaty dietetyczne zwyciężyła oferta p. Karoliny Szostkiewicz. Protokół wyboru wykonawcy
2. Zamówienie ofertowe na przeprowadzenie warsztatów edukacji ekonomicznej
nr 02/08/2017/CAC z dnia 31.08.2017 r:
Zamówienie ofertowe: edukacja ekonomiczna
Załącznik 1: formularz – wzór oferty
Załącznik 2: moduły szkoleniowe
Załącznik 3: wykształcenie
Załącznik 4: doświadczenie
Załącznik 5: oświadczenie
Załącznik 6: oświadczenie
Pragniemy poinformować, iż w kategorii warsztaty edukacji ekonomicznej zwyciężyła oferta p. Karoliny Szostkiewicz. Protokół wyboru wykonawcy
3. Zamówienie ofertowe na przeprowadzenie warsztatów kulinarnych
nr 03/08/2017/CAC z dnia 31.08.2017 r:
Zamówienie ofertowe: warsztaty kulinarne
Załącznik 1: formularz – wzór oferty
Załącznik 2: moduły szkoleniowe
Załącznik 3: wykształcenie
Załącznik 4: doświadczenie
Załącznik 5: oświadczenie
Załącznik 6: oświadczenie
Pragniemy poinformować, iż w kategorii warsztaty kulinarne zwyciężyła oferta p. Karoliny Szostkiewicz. Protokół wyboru wykonawcy
4. Zamówienie ofertowe na przeprowadzenie warsztatów przeciwdziałających marnowaniu żywności
nr 04/08/2017/CAC z dnia 31.08.2017 r:
Zamówienie ofertowe: warsztaty przeciwdziałanie marnowaniu żywności
Załącznik 1: formularz – wzór oferty
Załącznik 2: moduły szkoleniowe
Załącznik 3: wykształcenie
Załącznik 4: doświadczenie
Załącznik 5: oświadczenie
Załącznik 6: oświadczenie
Pragniemy poinformować, iż w kategorii warsztaty przeciwdziałania marnowaniu żywności zwyciężyła oferta p. Karoliny Szostkiewicz. Protokół wyboru wykonawcy